Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi | İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

MAKÜ'de 18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü Kutlandı

14-12-2017

Üniversitemiz Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından 18 Aralık Sağlık İdarecileri Günü dolayısıyla İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu'nda kutlama etkinliği düzenlendi. Etkinliğe konuşmacı olarak Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Güvenlik ve Otomasyon Birimi'nden sorumlu Müdür Yardımcısı Uzman Hüseyin GÜNEŞ konuk oldu.

Kutlama etkinliğine İİBF Dekanı Prof. Dr. Mehmet KARAGÜL, Sağlık Yönetimi Topluluğu Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Özer ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Uzman Hüseyin GÜNEŞ, sağlık idareciliğinde kendi mesleki yaşamı ve mesleki deneyimlerini ele alarak şu an da çalışmış olduğu Akdeniz Üniversite Hastanesi'nin işleyişi hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Akdeniz Sağlık İdarecileri Derneği tarafından gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projelerden bahsetti ve öğrencilerin bu projelere aktif bir şekilde yer alması için neler yapması gerektiğine dair bilgiler verdi. Öğrencilerin sormuş oldukları sorularla sağlık yönetimi mesleği hakkında bugün mevcut olan sorunlar tartışıldı ve geleceğe yönelik beklentiler dile getirildi.

Konferans sonunda İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet KARAGÜL tarafından Uzman Hüseyin GÜNEŞ'e anmalığının sunulmasıyla program sona erdi.​​