.

6+2 Eğitim Modeli

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünün öğretim dili Türkçedir. Öğrenciler lisans eğitimlerinin ilk üç yılında (6 akademik yarıyıl) Bölümle ilgili teorik dersleri almaktadırlar. Mezun olmadan önce eğitimlerinin son 1 yılında (2 akademik yarıyıl) kendilerini geliştirmek istedikleri veya ilgi duydukları bölümleriyle ilgili alanlardaki uygulamaları yerinde görmek için kamu/özel kurum ve kuruluşlarda iki dönem iş yeri eğitimi (6+2 Eğitim Modeli) almaktadırlar. Bu sayede Fakültede okuyan öğrenciler, eğitimleri süresince kazandıkları bilgi ve deneyimleri kamu/özel kurum ve kuruluşlarda yapacakları uygulamalı eğitimlerle pekiştirerek bilgi ve becerilerini geliştirme imkânı bulacaklardır.